maandag 7 maart 2016

Dag Unizo

Ganda ham

We zijn met de fiets naar Ganda ham geweest.

Dan hebben we eerst uitleg gekregen over wat we wel en niet mogen.

Daarna gingen we in de fabriek voor een rondleiding.

Binnen in de fabriek moesten we een netje voor je haar en een plastiek jasje dragen.

Voor 1 ham is het ongeveer 10 tot 12 maanden voor het klaar is,
en er hangen wel 125.000 hammen binnen.

Na de rondleiding mochten we eens proeven van de lekkere ham en kregen we wat te drinken.

Daarna kregen we een zakje met wat spulletjes er in.

                                          










 
DSV

Na het middagmaal zijn we naar DSV geweest.
Eerst kregen we uitleg oner het gebouw zelf en waar DSV vandaan komt .
We moesten altijd op een geel voetpadje lopen want er rede heftrucks
We mochten niet overal binnen want je kon in sommige kamers een ziekte oplopen. Menmaakte in die kamer operatiekits klaar en dat moet steriel blijven.